Bizarna nesreća u Australiji: Prevrnuo se kamion s ovcama, stotine nesretnih životinja pale na autocestu

BIZARNA nesreća dogodila se jučer kasno navečer na nadvožnjaku iznad jedne od najprometnijih australskih autocesta. Kamion koji je prevozio 400-njak ovaca u jednom se trenutku, iz zasad nepoznatih razloga, prevrnuo, a nesretne životinje počele su padati s nadvožnjaka na autocestu.

Najmanje dva osobna automobila potpuno su uništena tijekom nesreće, ali, na sreću, niti jedan ljudski život nije izgubljen. S druge strane, većina od 400 nesretnih ovaca je preminula.



Šokirani i zbunjeni vozači opisali su kaos i dramu koja je zavladala među njima u trenutku kada su ovce doslovno počele padati s nadvožnjaka pred njih.

"Nismo mogli ništa učiniti. Ovce su nas doslovno zatrpale", ispričala je žena čiji je automobil udarila jedna od životinja.

"Jednostavno smo se zabili u njih (ovce). Svi smo počeli vrištati. Odmah sam snažno stisnuo kočnicu i samo nas je čudo spasilo od smrti. Moj automobil više nije u voznom stanju, ali više mi je žao jadnih životinja. Sve je ovo uistinu prestrašno", kazao je jedan od šokiranih vozača.

Pročitajte više