Mirna Berend žestoko napala Frljića: Zašto sve što sereš radiš u Hrvatskoj?

Foto: Facebook

OLIVER FRLJIĆ ovih je dana, blago rečeno, razljutio dio javnosti prikazavši u riječkom HNK-u predstavu "Žene u ratu", tijekom koje je pet žena različite nacionalnosti ispričalo svoje doživljaje i tragedije rata. Bio je to pokušaj kontriranja proslavi Oluje, žestoko nabijene militarističkom, a krajem dana i nacionalističkom notom.

Jedna od njih je i hrvatska voditeljica Mirna Berend, koja se u Facebook statusu na svojem profilu žestoko obrušila na intendanta riječkog HNK Olivera Frljića.

"Olivere Frljiću, jedino po čemu te pamtim je kratka veza s Danijelom Trbović... Upravo te pomno pratim na jednoj od regionalnih televizija, i pitam se zašto sve što sereš radiš u Hrvatskoj, kad si sve to mogao raditi u puno kompliciranoj konstalaciji snaga iz koje si potekao, a to je Travnik... Bosna i Hercegovina je dovoljno komplicirana da ne razumijem potrebu da doseliš u ovakvu glupu ustašku zemlju kako je ti doživljavaš, i u njoj s gadljivošću radiš, primaš plaću... Fuj.. Baš vjerodostojno umjetniku za kakvog se prikazuješ, a i previše jednostavno za tvoje dramsko intelektualno drkanje. Čemu to... Zemlja u kojoj si ponikao je dovoljno komplicirana da te shvati... Ili si ti samo kukavica nedorastao za nju. I da se ti nisi rodio mi siroti bismo mislili da su samo srpski zločini relevantni, a ostala sranja...Nego... Imaš li ti veći problem od otkrivanja naše istine? Možda otkrivanje svoje... A i malo sam sebi glupa što ti se obraćam...al' nije to ni prvi ni zadnji put da sam sebi glupa...P.S. ako si gej, kod nas Hrvata je to ok... U Travniku je malo kompliciranije... P.P.S. Ovo što sam napisala da sam glupa je da te malo utješim", napisala je Berend.

 

Olivere Frljiću....jedino po čemu te pamtim je kratka veza sa Danijelom Trbović....upravo te pomno pratima na jednoj od...

Posted by Mirna Berend on Friday, August 7, 2015

Pročitajte više