Nije bilo dovoljno sjedala: Mlada obitelj izbjegla smrt na kobnom letu za Kuala Lumpur

Screenshot: Life News

BRITANSKI bračni par Barry i Izzy Sim igrom sudbine izbjegli su jučer let u zrakoplovu Malaysia Airlinesa koji je oboren iznad Ukrajine, pri čemu je poginulo 295 osoba. Za britanski The Telegraph ispričali su da kako im je pozlilo kada su na vijestima čuli što se dogodilo sa zrakoplovom kojim su trebali putovati.

Barryju i Izzy, koji su trebali putovati sa svojom bebom, na aerodromu je rečeno da nema dovoljno mjesta u avionu te su se prebacili na kasniji let. Za najmanje deset Britanaca se strahuje da su poginuli u stravičnom incidentu.

Upitani kako su se osjećali kada su na vijestima vidjeli što se dogodilo a avionom, Barry Sim kaže: "Imali smo neki bolestan osjećaj u želucu, srce nam je snažno lupalo. Kao da je postojao netko tko nas je čuvao i govorio nam da ne idemo na taj let".

Bračni par dodaje kako su presretni što za njih nije bilo mjesta na kobnom letu. I dok Izzy Sim sada strahuje od letova, njezin suprug ima drugačiju teoriju.

"Vjerujem da munja nikada ne udara u isto mjesto dvaput. Znam da se moja supruga trenutno tako ne osjeća i da je posljednje što želi učiniti letjeti avionom, posebno u Kuala Lumpur", kazao je Barry.

Podsjetimo, let MH17, u kojem se nalazilo 280 putnika i 15 članova posade, poletio je sa zračne luke Schipol jučer poslijepodne. Boeing 777 srušen je ruskim sustavom projektila zemlja-zrak Buk u blizini ruske granice u selu Grabovo.

Pročitajte više