Novi detalji otmice mlade Nijemice: Bogati poduzetnik preko telefona čuo kćerine posljednje krikove

Foto: Saska policija

JUČER je u Njemačkoj kod Dresdena pronađeno tijelo 17-godišnje Anneli-Marie R., kćeri bogatog poduzetnika koja je oteta proteklog tjedna i čiji su otmičari u zamjenu za nju tražili 1,2 milijuna eura.

Otac je navodno čuo njen vrisak tijekom telefonskog razgovora s otmičarima, koji su tražili otkupninu. Njemačka je policija potvrdila da jučer pronađen leš pripada Anneli-Marie. Istog dana kada je oteta njezin je otac primio telefonski poziv.

Otac je čuo možda posljednje znakove života otete kćeri

"Tijekom telefonskog razgovora, jedan od otmičara rekao je da je Anneli oteta i da traže 1,2 milijuna eura otkupnine. U pozadini su se mogli čuti krikovi za koje pretpostavljamo da su posljednji Annelini znaci života. Telefonski razgovor bio je jako kratak i naglo je prekinut nakon toga", rekao je šef dresdenske policija Dieter Kroll, prenosi Sky.

Roditelji otete djevojke primili su i pismeni zahtjev za otkupninom, s kojim su izašli u javnost, rekavši kako će ispuniti zahtjev otmičara.

"Otmičari trebaju znati da ćemo ispuniti navedene zahtjeve kako bismo mogli opet imati našu kćer u naručju", rekli su.

Oteta dok je šetala psa

Policija tvrdi da na tijelu ubijene tinejdžerice nije bilo znakova seksualnog nasilja, no i kako smatraju da je ubijena samo zato što je mogla prepoznati otmičare, budući da u trenutku kad su je zgrabili nisu nosili nikakve maske.

Nesretna Anneli-Marie oteta je dok je šetala psa. Pregovori s otmičarima nisu bili uspješni, a krim policija tijelo je pronašla na napuštenoj farmi u selu Klipphausen.

Pročitajte više