Novi veliki "ulov" dubrovačke policije: Zaplijenjen hašiš vrijedan više od dva milijuna kuna

IZ POLICIJSKE uprave dubrovačko-neretvanske izvijestili su da su jučer na graničnom prijelazu Karasovići zaustavili osobno vozilo u kojem su, nakon pretrage, pronašli više od 21 kilogram hašiša.

Policijski službenici su, u suradnji s djelatnicima carine, pregledom osobnog vozila kojim je upravljao 26-godišnji državljanin Albanije, uočili ispod tapecirunga na suvozačevoj strani vozila više paketića omotanih ljepivom trakom. Vozač je uhićen i doveden na kriminalističko istraživanje, a na temelju naloga Županijskog suda u Dubrovniku obavljena je detaljna pretraga vozila kojom prilikom je pronađeno 52 paketa u kojima se nalazila opojna droga hašiš ukupne težine 21,208 kilograma.

"Vrijednost zaplijenjenog hašiša u uličnoj preprodaji dosegla bi iznos od oko dva milijuna kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela zlouporabe opojnih droga, 26-godišnji albanski državljanin je danas predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske", stoji u priopćenju PU dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte više