Pola Zagreba zameteno snijegom, ali očistili su stazu po kojoj Bandić trči!

Foto: Čitatelj Indexa

GRAĐANI Zagreba nadležne su službe u ponedjeljak zasipali pritužbama zbog neočišćenih ulica. Milan Bandić, ukoliko je želio obaviti svoju redovitu tjelovježbu, nije imao tih problema.

Kako se vidi na fotografijama koje nam je poslao naš čitatelj, djelatnici Čistoće prionuli su poslu kako bi temeljito očistili Bandićevu najdražu tartan stazu u Kušanovoj 52. Radi se o igralištu kraj III. zagrebačke gimnazije, gdje se gradonačelnik redovito rekreira.

I dok su "Bandićevu" tartan stazu redovito očistili, uređivanju okolnih ulica radnici nisu posvetili toliko pažnje. Na jednoj od fotografija koje prilažemo ovom tekstu tako se vidi i nogostup koji je zatrpan snijegom i po kojem je djeci bilo doslovno nemoguće doći do škole.

Očito je bilo važnije gradonačelniku omogućiti neometanu tjelovježbu nego učenicima, koji su do škole dolazili hodajući po kolniku, omogućiti pristup svojim učionicama.

Spomenimo i kako je Bandićevo omiljeno igralište nedavno uređeno o gradskom trošku. Zagrebački holding za uređenje igrališta na kojem gradonačelnik trči izdvojio je oko 600.000 kuna.

Pročitajte više