SDP odabrao Grunfov slogan: "Naprijed, a ne nazad"

Foto: Index

SDP JE osmislio glavni slogan i ključnu poruku za predstojeće parlamentarne izbore, a on glasi "Zemlju guramo naprijed, a ne nazad", prenosi Novi list.

Na predizbornoj kampanji već se radi, a usmjerava je SDP-ov PR tim, na čelu s Tomislavom Kormanom i Aleksom Braunom, inozemnim stručnjakom kojega je Milanović angažirao upravo za potrebe izborne kampanje.

Milanović je već počeo istupati s navedenim komunikacijskim konceptom, a PR tim u pozadini kampanje pojašnjava kako će se u javnim nastupima SDP-ovaca naglasak biti na tome kako ova Vlada radi da bi pomogla i pokrenula naprijed hrvatske obitelji, nezaposlene, zaposlene, mlade, stare i druge ugrožene i ranjive skupine hrvatskoga društva.

Svaki resor istupati će s drugom porukom

Usto, ističe se kako će se svaki tjedan iz različitih resora lansirati druga poruka. SDP-ovci su u svakom pojavljivanju obvezani ponavljati kako je napokon zabilježen pozitivan gospodarski rezultat te kako je prekinut silazni gospodarski trend pada BDP-a.

Na Iblerovom trgu već je postavljen call centar kampanje, a uređena je i prostorija za praćenje izbora.

Podsjetimo, ustavni rok za održavanje parlamentarnih izbora je veljača 2016 godine, a u medijima se spominje mogućnost održavanja izbora 3. siječnja, jer je tada na njima 2000. godine pobijedio Ivica Račan. Ipak, nije isključena mogućnost održavanja izbora i krajem ovog svibnja ili početkom lipnja.

Pročitajte više