U Dravi nestao srednjoškolac Štefan, sestra moli za pomoć: "Znam da je živ!"

Foto: nestali.hr

SREDNJOŠKOLAC Štefan Weissenbeger iz Osijeka nestao je u nedjelju nakon što je s društvom skakao u Dravu na kupalištu "Copacabana". Prema podacima stranice nestali.hr, Štefan na desnoj ruci ima tetovažu krunice, a na nozi križa. Tinejdžer je srednje građe, visok oko 180 cm i plavih očiju. Na sebi je imao majicu, kupaće gaće i japanke. 

"Naime, moj brat je zadnji put viđen u nedjelju kako s društvom skače u Dravu. Od tada mu je nestao trag nitko ništa nije poduzeo kad nije izašao iz vode. Svi su šutjeli do kasnih večernjih sati a on se nije pojavio nigdje... Priča mi baš ne drži vodu... Molim Vas pomozite, rekla je za portal srednja.hr Štefanova sestra Kristina i zamolila građane da svaku informaciju o nestalom mladiću jave policiji ili na broj 0989000288.

"Znam da je snažan i zna plivati- živ je! Samo ga nađite, molim Vas svaka informacija je dobrodošla! Nešto u toj priči fali, skakao je s mosta, isplivao je i onda je nestao, a nitko nije reagirao jer su mislili da se šali," kaže Kristina.

Pročitajte više