U Dubravi premlatili kontrolora Zagrebparkinga - jer je radio svoj posao

Foto: Arhiva

JUTROS je u Dubravi premlaćen djelatnik Zagrebparkinga koji je vršio kontrolu naplate parkiranja. Njegovi kolege navode kako su kontrola napala čak trojica muškaraca i to jer je ispisao dnevnu kartu za vozilo za koje parkiranje nije bilo plaćeno.

Napominju i kako je ovo već šesti napad u zadnje vrijeme na kontrolore Zagrebparkinga te kako su oni, djelatnici, inzistirali da se na "rizične" sektore poput tržnica rasporedi po dva kontrolora zajedno jer je najviše napada i bilo na takvim mjestima, ali su se rukovoditelji na to oglušili. Podsjećaju i kako je u jednom takvom napadu jedan njihov kolega prije mjesec dana na Jarunu ostao bez zuba.

Iz PU zagrebačke potvrdili su nam kako je jutros oko 8.30 sati na parkiralištu pokraj tržnice u Dubravi došlo do napada na 49-godišnjeg djelatnika Zagrebparkinga. Ozlijeđenom muškarcu je nakon napada pružena liječnička pomoć, ali službena kvalifikacija njegovih ozljeda zasad nije poznata. "Napadnut je jer je radio svoj posao", kažu iz policije i dodaju kako im je počinitelj poznat te je daljnja kriminalistička obrada u tijeku.

Pročitajte više