U Orehovici pronađen mrtav 38-godišnjak: Sjekirom ga usmrtio stariji brat

Ilustracija: Google Maps

NOĆAS poslije ponoći, Policijska uprava međimurska zaprimila je telefonsku obavijest građana da u Orehovici, u Dravskoj ulici, u kolibi leži muškarac koji ne pokazuje znakove života.

Na mjesto događaja upućena je policijska ophodnja i ekipa Hitne medicinske pomoći Županijske bolnice Čakovec. Dolaskom na mjesto događaja i pregledom tijela muškarca uočene su ozlijede, te je konstatirana smrt 38-godišnjaka iz Orehovice.

Mrtvo tijelo muškarca prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec.

Prema neslužbenim informacijama muškarac je ubijen. Nagađa se da je 44-godišnjak sjekirom usmrtio šest godina mlađeg brata, a ubojstvu je navodno prethodila svađa i alkohol. Policija je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja potvrdila kako su se u obiteljskoj kući verbalno, a potom i fizički sukobila dvojica braće, 38 i 43-godišnjak. Tijekom sukoba 43-godišnjak je uzeo sjekiru i tupim dijelom više puta udario brata u glavu nanijevši mu ozlijede od kojih je preminuo.

Počinitelj je uhićen te će uz kaznenu prijavu radi osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte više