Amerikanac uhićen zbog pedofilije, građani javili da liči na ubojicu tinejdžerki

Foto: Facebook Andrew Eldridge/FBI

CHARLES Andrew Eldridge (46) uhićen je 8. siječnja u Indiani zbog sumnje na zlostavljanje maloljetnika, a građani su policiji prijavili da izgleda kao osumnjičeni za ubojstvo dviju djevojaka u istoj američkoj saveznoj državi, piše Daily Mail.

Osumnjičeni je veliki obožavatelj Donalda Trumpa koji voli oružje i koji je fasciniran slučajevima nestale djece.

Već imao spolni odnos s djetetom mlađim od 13 godina

Policija je uhitila 46-godišnjaka za vrijeme operacije u okrugu Randolph kada se Eldridge namjeravao zbog spolnog odnosa naći s djevojčicom za koju je smatrao da ima 13 godina.

Eldridge je navodno priznao policiji da je u više navrata imao seksualne odnose s jednim drugim djetetom koje je bilo mlađe od 13 godina.

No, nakon što je policija objavila fotografije Eldridgea, građani su zasuli pozivima policijsku postaju. Mnogi su tvrdili kako izgleda kao crtež čovjeka kojeg se sumnjiči da je 2017. godine ubio Abigail Williams (13) i Liberty German (14).

Veliki obožavatelj Trumpa

Veliki Trumpov pristaša imao je dva profila na Facebooku. Na jednom je stavio svoju fotografiju za profilnu sliku, a na drugom fotografiju stvorenja iz filma “Alien protiv Predatora“.

Na oba profila osumnjičeni je dijelio stotine statusa koji su govorili o ubojstvima, seksualnim zločinima, nestaloj djeci i ubojicama. Amerikanac je čak i više puta podijelio poveznice na priče o ubojstvima Williams i German.

Tijela tinejdžerica su pronađena 24 sata nakon njihova nestanka

Policija je uhitila bivšeg zaštitara u Union Cityju, koji se oko 186 kilometara udaljen od mjesta gdje su pronađena tijela Williams i German prije dvije godine.

Tijela tinejdžerica pronađena su blizu napuštenog mosta u Mononu u Indiani, 14. veljače 2017., samo 24 sata nakon što je prijavljen njihov nestanak.

Pročitajte više