Stiže ljeto, a vi tražite apartman na moru? Evo što se nudi do 50 tisuća eura

Foto: Index Oglasi

LJETNA sezona je pred vratima i mnogi sigurno razmišljaju kako bi bilo lijepo imati apartman na Jadranu.

Osim za vlastiti odmor, apartman uz obalu može biti i dobra investicija, jer se u razdoblju dok se ne koristi vrlo lako može iznajmiti turistima.

Na Index Oglasima trenutno je u ponudi 27 tisuća nekretnina, a mi smo izdvojili nekoliko apartmana u turističkim mjestima na Jadranu čija cijena je do 50 tisuća eura.

Istra - Duga Uvala

U Marčani, u Istri, prodaje se jednosobni apartman veličine 39 četvornih metara koji se nalazi u naselju Duga Uvala, u apartmanskoj kući na 2 katu. Iz apartmana se pruža prekrasan pogled na more, a udaljen je oko 100 metara od mora. Cijena apartmana je 50 tisuća eura.

> Link na oglas




Pag - Povljana

Na otoku Pagu, u mjestu Povljana prodaje se jednosoban apartman od 50 četvornih metara. Uz apartman ide parking i spremište, a ima pogled na more od kojeg je udaljen 100 metara. S obzirom da je apartman u "roh bau" izvedbi, te su potrebna dodatna ulaganja, cijena je samo 37 tisuća eura.

>Link na oglas




Novi Vinodolski


Prodaje se studio apartman u Novom Vinodolskom, s prekrasnim pogledom na otok Krk. Apartman je površine 31 četvorni metar, a prodaje se za 47 tisuća eura. Potpuno je namješten i klimatiziran, a od mora je udaljen 10 minuta hoda.


>Link na oglas



Kraljevica


Apartman u Kraljevici od 30 četvornih metara, prodaje se za 44 tisuće eura. Nalazi se u novijoj zgradi, u zelenilu. Odmah je useljiv i ima veliki balkon.

>Link na oglas




Krk

Na otoku Krku, u samom centru grada Krka prodaje se apartman od 32 četvorna metra. Apartman ima parkirno mjesto a nalazi se u zgradi s ukupno osam stanova, koja je na pješačkoj udaljenosti od svih potrebnih sadržaja i plaže. Cijena je 50 tisuća eura.

>Link na oglas


 

Pročitajte više