Bandić o nekretninama: Gdje bih trebao spavati? U straćari? Da iselim iz grada?

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

MILAN BANDIĆ komentirao je najnoviju aferu vezanu za kupnju stana u elitnom dijelu Zagreba. 

Podsjetimo, Index Istrage prve su objavile kako je njegova supruga Vesna prije malo više od mjesec dana za gotovinu kupila stan od 68,52 kvadrata na Trgu Petra Petretića. Prije toga je prodala Anti Vlahoviću, predsjedniku Uprave Adris Grupe, 38,49 četvornih metara stana u urušenoj kućici u Preradovićevoj 13 za 150 tisuća eura, odnosno za 3897 eura po kvadratu, dok je stan na Trgu Petra Petretića plaćen svega 1474 eura po kvadratu.

"Meni je lakše kada kažem istinu. Moj jedini argument je istina. Možda se nekome ne sviđa moj stil, ali ja sam takav. Ja već imam četiri ljubavnice, četvero djece, imovine koja nije na meni, ali je moja. Pa dajte, recite mi gdje ja to da uselim. To je apsurd", rekao je Bandić.

"Gdje bih ja trebao spavati? U straćari? Da iselim iz grada? I onda kažu Bandić prepisao na suprugu. A svakako je pola njeno. I logično je da kad je novac dobila od mame i babe da ja kažem platila si, to je tvoje", dodao je.

"Nisam jeo od jučer ništa da mogu zakopčati sako pred vama. Čak sam i o tome mislio", rekao je danas Bandić na redovnoj presici.

Pročitajte više