Britanka priznala da je ubila susjedu i stavila dijelove tijela u kovčege

Phoenix Netts Foto: West Midlands Police

GAREECA CONITA GORDON priznala je da je ubila Phoenix Netts (28), čiji su ostaci prošle godine pronađeni u dva kofera u šumi u Gloucestershireu u Engleskoj.

Gordon (28) se izjasnila krivom za ubojstvo Netts između 14. travnja i 12. svibnja 2020. Policija je navela da su dvije žene živjele u susjednim sobama u hostelu za žene u Birminghamu.

Priznanje krivnje iznijela je videovezom iz ženskog zatvora Eastwood Park u Gloucestershireu, piše The Guardian.

Izricanje presude je u svibnju

Na ročištu nisu navedeni motiv ili okolnosti ubojstva, a Gordon je za sud videovezom samo potvrdila svoj identitet i priznala krivnju. Presuda bi joj trebala biti izrečena 4. svibnja.

Policija je pronašla ostatke Phoenix Netts u šumi u blizini kamenoloma 12. svibnja prošle godine. Prvotno je muškarac iz Wolverhamptona, Mahesh Sorathiya (38), bio optužen kao sudionik, no kasnije je optužba protiv njega odbačena. Naime, Sorathiya je odvezao Gordon u šumu, ali je tvrdio da nije znao da je počinila ubojstvo.

Policija je pronašla tijelo nakon što je zaprimila dojavu o sumnjivoj vožnji jednog automobila. Ubrzo je locirala vozilo, a kasnije i pronašla putne kovčege s ljudskim ostacima.

Pročitajte više