Bulj za Index: Milanović krčmarskim rječnikom želi dobiti glasove desnice

Foto: Hina

MOST-ovac Miro Bulj za Index se osvrnuo na izjave Zorana Milanovića koji je za Srbiju u snimljenom razgovoru kazao da su "šaka jada", a za BiH da im je zemlja "big shit". Bulj je kazao da je riječ o Milanovićevom, već dobro poznatom krčmarskom rječniku te da je tu riječ samo o predizbornim trikovima.

"Milanović računa i na birače desnice, a takvim izjavama samo preusmjerava pažnju sa stvarnih problema s kojima se Hrvatska suočava kao što je katastrofalna gospodarska situacija. Inače branitelje treba zaštititi na drugačiji način od ovog njegovog pokušaja. Milanović je 1992. bio diplomat i mogao je bar naučiti diplomatski rječnik. Što se tiče ovih izjava ja Milanovića niti ću braniti niti opovrgavati. BiH je država koja ima problema i treba im se pomoći jer ako budu jaka zemlja bit će bolje i nama.

A što se tiče izjava vezanih za Srbiju, Milanović je imao kad braniti naše interese i braniti nas od sve učestalijih napada srpskih političara, no očito je to dogovorna magla njega i srpskih političara prije izbora. Jasno je da se retorika pred izbore zaoštrava", kratko je kazao Bulj.
 

Pročitajte više