čestitka premijera sanader u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana

Predsjednik Vlade RH, Ivo Sanader, poslao je čestitku svim građanima Hrvatske i svim Hrvatima izvan domovine u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana, izvijestio je Vladin Ured za odnose s javnošću. L

"U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, Hrvaticama i Hrvatima, svim građanima Hrvatske i svim Hrvatima izvan domovine želim blagoslovljen i sretan Božić i uspješnu i sretnu novu 2004. godinu.

Božićni blagdani predstavljaju vrijeme ljubavi, nade, mira, obitelji i Božjeg blagoslova. Oni predstavljaju prigodu za razmišljanje o životu, vrijednostima na kojima temeljimo svoje postojanje i načelima na kojima želimo graditi budućnost.

Iznimna mi je čast da na dan izbora za predsjednika Vlade mogu građanima uputiti poruku nade kako zajedničkim trudom i predanošću možemo od Hrvatske učiniti zemlju prosperiteta, u kojoj će svakom čovjeku biti omogućeno ljudsko dostojanstvo i u kojoj će tolerancija i suživot biti temeljima odnosa među ljudima.

Obitelj je mjesto okupljanja i snage i ovi blagdani su prigoda da obnovimo vjeru u nju i da ona zadobije ono mjesto u društvu koje će omogućiti da Hrvatska u cjelini postane društvo sklada, mira i dostojanstva.

Pred Hrvatskom stoje mnogi izazovi. Zajedno ih možemo nadvladati. Božja ljubav i blagoslov na tom putu su nam poticaj i nadahnuće. Neka nam ovi blagdani daju snagu kako bismo mirnoćom pobijedili agresivnost, znanjem nadvladali strah i iracionalnost, a ljubavlju gradili budućnost", stoji u Božićnoj čestitci premijera Sanadera.

(Hina) pp/sp sp

Pročitajte više