DETALJI STRAŠNE NESREĆE Mlada majka nije imala vozačku: "Izvukli smo je iz auta, samo je izdahnula"

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL, Facebook

JUČER oko 21.55 sati u Kotoribi na raskrižju ulica Kralja Tomislava i Josipa bana Jelačića dogodila se teška prometna nesreća u kojoj se vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, rođena 1997. godine, upravljajući prije stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilima, nije kretala obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika.

>> VIDEO 20-godišnjakinja u Međimurju sletjela s ceste, zabila se u raspelo i poginula

>> Prometni stručnjak o tragediji u Kotoribi: Tko je i zašto na to mjesto postavio ogromni kameni križ?!

Zbog toga je u zavoju vozilom udarila u prometni znak i betonski sakralni objekt koji su se nalazili na otoku za razdvajanje prometnih tokova.

Iz zapaljenog vozila vozačicu su izvukli mještani Kotoribe, nakon čega je vozilo u potpunosti izgorjelo. Vozačica osobnog automobila, nažalost, od zadobivenih ozljeda preminula je na mjestu prometne nesreće.

Mlada majka dvoje djece

Od mještana emeđimurje doznaje da je život izgubila Ana Špoljar iz Kotoribe koja je iza sebe ostavila dvoje djece. Mještani su u šoku. Kotoriba je zavijeno u crno. Ljudi koji žive u tom kraju kažu kako se čuo jak tresak. Odmah su istrčali van i vidjeli kako gori auto.

"Strašan prizor. Djevojka je nakon što su ju izvukli iz auta odmah izdahnula. U šoku smo jer smo ju poznavali. Izgubljen je mlad život, ima li veće tragedije?", kazala je žena koja se našla na mjestu nesreće.

"Čuli smo samo jak tresak i odmah otrčali van. Vidjeli smo da se auto zabio u pil te da gori. Mi i susjedi smo otišli pomoći, gasili smo vatru vatrogasnim aparatom. Moj je sin izvukao ženu iz auta, ali ona je odmah izdahnula. Bilo je strašno! Užasno smo potreseni jer smo poginulu ženu poznavali", kazao je drugi svjedok za Međimurske novine.

Pročitajte više