Dovršena obrada nad Zagrepčaninom koji je 45-godišnjaku u vrat zabio razbijenu čašu

POLICIJSKI službenici Policijske postaje Črnomerec dovršili su kriminalističku obradu nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se tereti za kazneno djelo pokušaja ubojstva 45-godišnjeg hrvatskog državljanina, izvijestila je danas PU zagrebačka.

Osumnjičeni 36-godišnjak je 12. kolovoza oko 20.15 sati na području Podsuseda bio za šankom u kafe baru. Do njega se u istom kafe baru nalazio 45-godišnjak koji je bio u društvu dvojice prijatelja, 52-godišnjaka i 47-godišnjaka.

U jednom je trenutku, bez ikakvog povoda i bez prethodne svađe 36-godišnjak razbio čašu na stalku i razbijenim dijelom 45-godišnjaka ubo u vrat. 52-godišnjak je potom zatvorenom šakom 36-godišnjaka udario u glavu, i izašao za 45-godišnjakom van kafe bara kako bi sačekao dolazak vozila Hitne medicinske pomoći.

Taj je trenutak 36-godišnjak iskoristio kako bi pobjegao s mjesta događaja. 45-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Sveti Duh, gdje su mu sanirane lakše ozljede.

Osumnjičeni 36-godišnjak je nakon dovršene kriminalističke obrade doveden dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

I.M.

Pročitajte više