Filipović: Škoro se prvo išao uvjeriti da je Bandić pokopan pa se odlučio kandidirati

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

KANDIDAT za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović danas je napao svoje protukandidate Miroslava Škoru i Tomislava Tomaševića. 

"Nakon što se osobno uvjerio da je pokojni gradonačelnik pokopan, Škoro se odlučio kandidirati. Prije toga je tjednima 'skupljao' hrabrost. Imao je kućicu na Adventu. I što sad? Nije mu dovoljna jedna, želi ih 5 ili 10!? Zagrepčanima je naplaćivao najskuplji parking u gradu. No Škoro & njegovi poslovi stvar su prošlosti budući da uvodim novi model upravljanja Zagrebom, temeljen na konsolidaciji financija, transparentnoj obnovi & projektima na dobrobit svih sugrađana. No Škoro je ipak "najhrabriji" - ne znam nikoga drugog tko je odlučio srljati u 3. izborni poraz u nizu", naveo je Filipović, a status je na svojoj Facebook stranici objavio HDZ.

Filipović tvrdi da je iz Tomaševićevih izjava jasno da mu je važan samo aktivizam.

"Tomašević se pohvalio da 'ima 400 ljudi koji mu dojavljuju vijesti iz Gradske uprave'. To me malo ražalostilo - jer njegovo priznanje implicira da s tim ljudima želi preuzeti Zagreb, neovisno o njihovim sposobnostima i znanju. Važan je jedino aktivizam! 

Njegova kolegica Sandra Benčić tvrdi pak da se u Gradskoj upravi uništava dokumentacija. Pozivam institucije da provjere njezinu tvrdnju! Ako je točna, Zagrepčani to moraju znati. No ako nije, onda moraju znati da ih 'Možemo' teško obmanjuje", kaže Filipović.

 

Sveučilišni profesor Davor Filipović o „hrabrom“ biznismenu Škori & revolucionaru Tomaševiću: Nakon što se osobno...

Objavljuje HDZ - Hrvatska demokratska zajednicaČetvrtak, 4. ožujka 2021.

Pročitajte više