FOTO Obitelj u SAD-u držala djecu u kući s 245 životinja, posvuda smeće i izmet

Foto: City Of Edgewater Police Department

POLICIJA je 20. listopada u gradu Edgewateru na Floridi zatekla stravičan prizor. Naime, prilikom provjere dojave o mogućem lošem postupanju prema maloljetnicima, policija je na adresi 2721 Royal Palm Drive pronašla zanemareno troje djece koje žive u istoj kući s 245 različitih životinja.

Policijska postaja City Of Edgewater Police Department na svojoj je Facebook stranici objavila fotografije boravišta djece i navela kako je policijskim službenicima odmah bilo jasno da ni djeca ni životinje nisu pravilno zbrinuti.

Mrtve životinje i trula hrana

Policija je u kući našla mrtvog zamoraca u kavezu, trulu hranu, a na podovima izmet i mokraću životinja.

Melissu Hamilton, Grega Nelson i Susan Nelson čekaju optužbe za tri točke zlostavljanja djece i 66 točaka okrutnosti prema životinjama. Socijalna služba je maloljetnike u dobi od 8, 9 i 10 godina premjestila kod odgovornog člana obitelji, a životinje su predane na skrb utočišta za životinje Edgewater.

Imali su 245 životinja

Obitelj je u kući imala četiri psa, dvije mačke, deset zamoraca, 12 kunića, četiri hrčka, deset zlatnih penjaša, 14 ptica, gekona, kornjaču, ježa, sedam bradatih agama, leopardnog macaklina, 95 miševa i 83 štakora.

Na fotografijama koje je snimila policija, vidi se izmet na podu spavaće sobe i zaprljani madraci, prljav frižider s pokvarenom hranom te razbacano sijeno i kavezi po cijeloj kući.

Pročitajte više