Jurčić i Milanović bez komentara na odluku Antunović da se neće kandidirati

LJUBO JURČIĆ i Zoran Milanović, dvojac za koji je Indexu ranije ovoga tjedna izvor blizak SDP-u rekao da bi se mogli naći na mjestu premijerskog kandidata i predsjednika stranke, nisu bili pretjerano rječiti u komentiranju odluke Željke Antunović.

Ljubo Jurčić, koji prema istraživanju Promocije Plus zauzima treće mjesto na ljestvici najpoželjnijih kandidata za premijera, upitan da komentira ovakvu odluku zamjenice predsjednika SDP-a, rekao je da to ne ovisi o njemu, već da će se o funkcijama unutar stranke odlučivati na stranačkoj konvenciji.

"Na Glavnom odboru stranke, koji će se održati u subotu, odlučit će se o datumu i načinu održavanja konvencije. Da bi netko postao predsjednik stranke, mora skupiti dovoljno potpisa. Hoće li na to mjesto biti izabrana Željka Antunović, ili će ostati na mjestu zamjenice predsjednika, to je zasada spekulacija." - rekao je Jurčić.

Mlada snaga SDP-a, Zoran Milanović, rekao je da ne sudjeluje ni u kakvim raspravama vezano za podjelu funkcija unutar stranke. "To je sve što mogu reći na tu temu. I politički, i intimno." - rekao je.   

V.Š.
Foto: Sando Lendler

Pročitajte više