Kajin: Dokazat ću da nisam jurio 102 na sat, naša policija je servis HDZ-a!

Foto: Index

DAMIR KAJIN, IDS-ovac i jedan od najglasnijih zastupnika u Hrvatskom saboru, ljutit je jer ga je zaustavila policija te mu odredila kaznu od tri tisuće kuna te zabranila upravljanje vozilom na određeno vrijeme.

Kajin tvrdi kako nije istina to što su prometni policajci napisali da je vozio 102 km/h na cesti Barban-Hrboki gdje je najviša dopuštena brzina 50 km/h, već da je išao najviše 70 km/h. U razgovoru za iPress dodaje kako će se istina utvrditi kod suca za prekršaje.

"Već prvog dana kampanje snimili su me na 10-ak metara od prometnog znaka, što ne smiju učiniti", kazao je Kajin dodajući kako je dvaput puhao te da mu je oba puta izmjereno nula promila alkohola u krvi, kao i da je bio vezan te da je imao upaljena svjetla.

"Naša policija je servis HDZ-a, oni me na cesti permanentno prate, i prije sedam dana pratili su me u vožnji, pri čemu su sasvim zanemarili vozača koji me prestigao preko pune crte, ne sankcioniravši ga, nego nastavljajući voziti iza njega. Isto rade i mojoj ženi pa ih javno molim da prestanu instrumentalizirati policiju", zaključio je Kajin razgovor s novinarima iPressa.

Pročitajte više