Karlovački policajac krao šahtove, ralice, radijatore i vage

KARLOVAČKI policijski inspektor zaradio je kaznenu prijavu i protiv njega se vodi stegovni postupak zbog krađe šahtova, ralica, radijatora i vaga iz dvorišta poduzeća Diona na Baniji.

Kako piše Radio Mrežnica, riječ je o linijskom inspektoru u Odsjeku za sigurnost cestovnog prometa, kojeg su kolege zbog krađe teške oko 18.000 kuna prijavili Općinskom državnom odvjetništvu.

Dotični s inspektor već duže vremena nalazi na bolovanju, a ni ova kaznena prijava mu nije prvijenac u policijskoj karijeri, neslužbeno se doznaje. On je isto tako prije nekoliko godina bio kazneno prijavljen zbog pisanja čekova bez pokrića i prijevare, no te su tužbe protiv njega odbačene.

Djelatnici PU karlovačke znali su lokalno stanovništvo iznenađivati s raznoraznim ispadima, a sve do prije nešto više od godinu dana. Primjerice, znali su kolegama krasti mobitele, krasti traktore iz dvorišta, tući se međusobno pred turistima pa čak, zamislite, krasti žilete po trgovačkim centrima. Kao da se radi o gomili adolescenata, a ne ozbiljnim policijskim djelatnicima.

K.S.
Foto: Index (Arhiva)

Pročitajte više