Kerum ponovno pukao: Tužit ću vas, ne dirajte u moj biznis, život i obitelj!

NIJE GA bilo tjedan dana, ali evo ga, vratio se. U svom stilu. Splitski gradonačelnik Željko Kerum ponovno je otpustio kočnice. U Vili Dalmaciji na primanju za nobelovca Haralda zur Hausena obrušio se na sedmu silu. Uzrujalo ga je pitanje je li izgubio većinu u Gradskom vijeću.

Istina, pravda i Bog!

"Vjerujem u istinu, pravdu i Boga, za razliku od vas novinara koji ste izgubili ljudskost", odvalio je Kerum novinarki Radio Dalmacije.

Našao je potom potrebitim obratiti se novinarki Jutarnjeg lista Duški Čolović, koja je nedavno pisala kako Kerum plaća radnike bonovima. "Marjan je moj! Ne dirajte se u moj biznis, život i obitelj. Pišete laži i neistine. Sramite se. Tužit ću vas pa sudu dokazujte svoje neistine", zaprijetio je Kerum novinarki.

Eto, opet je krenulo, a već se činilo da se gradonačelnik nekako uspio pomiriti sa činjenicom da mediji ne pišu svaki put pohvalno o njemu i njegovim poslovnim i političkim potezima.

Hoće li smijeniti Nevenku?

Nervoza zapravo ne čudi, jer Kerum još nije uspio riješiti nezgodnu situaciju u Gradskom vijeću nakon što mu je poslušnost otkazao HSP. Sad nema potrebnu 13. ruku da progura Zapadnu obalu i izmjenu GUP-a. Sad je zapravo sve moguće. Ujedinjena oporba (HSP, HDZ, HNS, SDP, SU i nezavisni Grabić) može čak tražiti i izglasavanje povjerenja Nevenki Bečić. A ako seku svrgnu s mjesta šefice Gradskog vijeća... Ne smije se to ni zamisliti.  

Pročitajte više