Kešer: Hrvatska treba imati samo sedam ministarstava

NEZAVISNI predsjednički kandidat Mladen Kešer Keš danas je na konferenciji za novinare u Sinju predstavio svoj izborni program.

"Kandidirao sam se kako bih kao mlad čovjek mogao mijenjati loš trend u kojem se Hrvatska nalazi već punih 10 godina i osigurao bar minimum blagostanja za svakog hrvatskog građanina", kazao je 29-godišnji Kešer, inače načelnik kalničke općine u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Naglasio je kako je protiv brza ulaska u Europsku uniju jer Hrvatska za to još nije spremna, ali se istodobno zauzeo za što brži ulazak u NATO.

"Zauzimam se za ukidanje služenja vojnog roka jer to previše stoji siromašnu državu. Zauzimam se i za smanjenje državne uprave i djelotvorniju policiju, a smatram da Hrvatska treba imati samo sedam ministarstava", rekao je predsjednički kandidat Kešer.

Dodao je kako u programu naglašava "gospodarsku konkurentnost putem obrazovanja i pravedna poreznog sustava" te smanjenje stope PDV-a na 16 posto.

Nezavisni predsjednički kandidat Mladen Kešer pozvao je hrvatske građane da 2. siječnja iziđu na izbore i glasuju za mlade.

Pročitajte više