Kožnjak: Glavaševa podmetanja Kirinu osobne su naravi

Virovitički gradonačelnik Zvonko Kožnjak na današnjoj je konferenciji za novinare Županijskog odbora HDZa kazao kako Branimir Glavaš, predsjednik Hrvatskoga demokratskog Sabora Slavonije i Baranje, ne može govoriti o ministru unutarnjih poslova Ivici Kirinu kao o nekompetentnoj osobi jer rezultati Kirinova rada pokazuju posve suprotno. L

"Glavaševa su podmetanja osobne naravi jer je bio jedan od kandidata za ministra policije", ustvrdio je Kožnjak, komentirajući Glavaševu izjavu od 12. siječnja, koji je za svojega nekadašnjeg stranačkog kolegu u Virovitičko-podravskoj županiji, ministra unutarnjih poslova Ivicu Kirina, rekao da "nije dorastao voditi hrvatsku policiju jer je za to premlad i nestručan". Za saborskog je pak zastupnika i predsjednika HVIDRA-e Josipa Đakića tada ustvrdio da "manipulira invalidima Domovinskog rata i nekontrolirano troši novac te udruge".

"Ponosan sam što sam kao stradalnik Domovinskog rata, koji je dva puta ranjen na pakračkom ratištu, izabran za predsjednika HVIDR-e. Odgovorno tvrdim da se novac troši javno i da ga ne trošim nekontrolirano", rekao je danas Đakić i dodao kako Glavaš ne može govoriti o HVIDR-i jer je "status invalida stekao nakon prometne nesreće koja se dogodila upravo u Virovitičko-podravskoj županiji".

(Hina) xggaz ydd

Pročitajte više