Maras: Ako želite biti predsjednica, pazite tko vam organizira rođendane

Foto: FAH, Facebook

IZJAVE predsjednice Kolinde Grabar Kitarović da je bivši šef SOA-e Dragan Lozančić bio osobni obavještajac Zorana Milanovića komentirao je danas bivši SDP-ov ministar Gordan Maras.

"Predsjednica je nastupila neodgovorno kada je napala čelnika SOA-e i rekla da je radio nezakonito bez ikakvih dokaza. Sada se to vidi i po pozivu Oreškovića, Lozančiću na posao u Vladi. Vidi se sada također i cirkus od vlasti pod nazivom "Svi protiv svih, a građane 'ko..."

Predsjednica je ljuta na Lozančića i SDP Hrvatske jer je upala u mjere tajnih službi. Pa nismo je mi tjerali da partija sa ljudima za koje se osnovano sumnja da su sa one strane zakona. Drugim riječima ukoliko ste ili želite postati Predsjednica, a naravno i inače u životu pazite tko vam je društvo i tko vam organizira rođendane", napisao je Maras na Facebooku.

"Ostavka jest dobrodošla, međutim ja pratim njegov rad puno dulje nego što to prati gospodin Orešković. Gospodin Lozančić dobro zna da o nekim razlozima ne mogu govoriti jer je riječ o nacionalnoj sigurnosti, o stabilnosti države i to je on i koristio. Ali ono što mogu reći jest da je gospodin Lozančić bio privatni, odnosno osobni obavještajac gospodina Milanovića, i tu ću stati", rekla je jučer Kolinda.

Pročitajte više