Metronet uvodi EMC Smarts rješenje

TVRTKA Metronet će EMC Smarts koristiti kao temeljno rješenje za analizu problema i procjenu njihova utjecaja kako bi održala dostupnost i radne karakteristike svoje brzo rastuće MPLS mreže te omogućila podršku dijelu svog Netcentrex Softswitch okruženja. EMC Smarts softver će tvrtki omogućiti i da svojim poslovnim klijentima ponudi upravljane MPLS VPN usluge i upravljana rješenja IP telefonije.

Metronet je morao implementirati rješenje koje će mu omogućiti upravljanje dostupnošću jezgre IP mreže i točno otkrivanje glavnih uzroka problema koji imaju utjecaja na davanje usluga putem L2/L3, ISP i glasovnih platformi te izračun njihovog utjecaja na poslovanje i na korisnike.
Tvrtka Metronet tražila je i sustav upravljanja pogreškama s mogućnosti interakcije s drugim komponentama tvrtkinih sustava za podršku operacijama i poslovanju (Operations- and Business Support Systems, OSS/BSS) te rješenja za upravljanje razinom kvalitete usluga (SLA), upravljanje postojećim resursima, performansama i sustavom za aktivacijom usluga i dodjelom resursa.

EMC Smarts omogućavaju automatsku inteligentnu analizu temeljnih uzroka problema u svim domenama IT infrastrukture te tvrtki Metronet osiguravaju kontinuiranu uspješnost njihovih poslovnih operacija. Zahvaljujući EMC Smarts rješenju, Metronet će moći smanjiti vrijeme neaktivnosti svoje infrastrukture budući da ovaj softver može odrediti prioritete događaja u mreži prema njihovom utjecaju na poslovanje. Korist od ovog rješenja imat će i klijenti tvrtke Metronet jer će se smanjiti vrijeme nedostupnosti usluge i osigurat će se uvjeti ugovora o kvaliteti razine usluga (SLA).

Pročitajte više