Monstrum koji je zatočio svoju radnicu i držao je kao psa priznao da je ubio sedam osoba

Foto: Facebook

PRIČA o nestanku mladog para koja je šokirala američku javnost upravo je dobila nastavak.

Podsjetimo, tri mjeseca nakon njihovog nestanka, policija u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini pronašla je ovog tjedna 30-godišnju Kalu Victoriju Brown, ali ne i njezinog partnera Charlesa Davida Carvera.

Slučaj njihovog nestanka šokirao je javnost nakon što je Davidov profil na Facebooku iznenada oživio te je na njemu netko objavljivao statuse gotovo svaki dan.

Kalu je pronađena živa na privatnom posjedu na području mjesta Woodruff u okrugu Spartanburg. Bila je vezana lancom oko vrata u metalnom kavezu. Davida još nisu našli. Utvrđeno je da je vlasnik posjeda na kojem je Kala pronađena 45-godišnji Todd Kohlhepp, registrirani seksualni prijestupnik za kojeg je Kala radila. Imao je agenciju za prodaju nekretnina, a Kala je uređivala i čistila objekte prije nego bi ih on ponudio kupcima.

Monstrum je, nakon što je uhićen, jučer priznao policiji da je odgovoran za ubojstva još šest osoba, od kojih je njih četvero ubio 2003. godine. Za dvije od tih 6 žrtava je policiji pokazao gdje ih je zakopao na svojem imanju.

Već je bio u zatvoru u Arizoni do 2001. godine zbog silovanja 14-godišnje susjede. Tada je imao samo 15 godina, a od tada se i nalazi u registru seksualnih prijestupnika.

Pročitajte više