Na mladima svijet ostaje: Gradske tvrtke nadziru sin Kerumovog zamjenika i kćer sestre Nevenke!

ZNA KERUM da na mladima svijet ostaje, pa se pobrinuo da gradske tvrtke nadziru sin zamjenika Jure Šundova i kćer sestre Nevenke Bečić, koja bi uskoro trebala biti ustoličena kao predsjednica Gradskog vijeća umjesto HDZ-ovca Tomislava Goje.

Foteljama zbrinut podmladak i novi saveznici u Gradskom vijeću

Mladi Ilija Šundov zadužen je za Čistoću, a Daliborka Bečić za Lovrinac. U Nadzorni odbor Parkova i nasada zbrinuta je Ivana Vrdoljak, kćer vjerne koalicijske partnerice iz Gradskog vijeća Ljubice Vrdoljak, koja se i sama uhljebila u Nadzornom odboru kojem šefuje Nevenkina mala.

Gradska uprava ne drži da se radi o nepotizmu. Kerumov zamjenik Jure Šundov tvrdi kako su ljudi izabrani na temelju kompetencija, a ne obiteljskih veza. Najvažnije je što uživaju gradonačelnikovo povjerenje.

Podjela fotelja u nadzornim odborima gradskih tvrtki pretvorila se tako u zbrinjavanje podmlatka vladajućih i privlačenje novih koalicijskih snaga u Gradskom vijeću. Odsad Kerum, naime, može računati i na Milicu Cipci sa SDP-ove liste, te nezavisnog Nikolu Grabića, koje je uvalio u Promet i agenciju Eko-kaštelanski zaljev.  

Kćer Jerka Rošina nova glasnogovornica Županije

A među pomlatkom koji je zbrinut na poslovima unutar gradske administracije našla se i kćer istaknutog splitskog HDZ-ovca i bliskog prijatelja Ive Sanadera, Jerka Rošina. Ana Marija Rošin, bivša novinarka Radija Split, dobila je posao glasnogovornice Splitsko-dalmatinske županije, što znači da joj je novi šef župan Ante Sanader.

Pročitajte više