Nadzorne kamere snimile lopova kako krade novčanik u zagrebačkom kafiću

KAFIĆ "Rock Star", koji se nalazi u zagrebačkoj Preradovićevoj ulici, objavio je snimku s vlastitih nadzornih kamera koja prikazuje lopova kako uzima novčanik konobarice sa šanka.

Snimka drske krađe objavljena je na Facebooku uz apel zaposlenika kafića u kojem stoji: "Ako je dosad koga zanimalo jesu prave kamere koje imamo? Jesu, i nemamo ih zato jer si međusobno ne vjerujemo nego baš zbog ovakvih situacija kad prilika rodi lopova. Pred kraj smjene na mali petak, u domaćoj atmosferi mentorici Zrile dosad nepoznati momak zabilježen na kameri uspio je uzeti novčanik sa skoro cijelim prometom od večeri."

"Tražimo vašu pomoć kako nam gore spomenuti pošteno vratio posuđeno, nadamo se da mu je poslužilo za osobne potrebe, no imamo i mi svojih. Ljudi smo. Podijelite, komentirajte, pomozite. Naše stalkerske moći su dosegle zid. Hvala", navodi se u apelu zaposlenika kafića.



Pomagač svojim tijelom blokirao poglede


Na snimci objavljenoj na Facebook stranci kafića vidi se muškarac koji pogledava prema novčaniku kojeg je konobarica ostavila kod kase. U jednom trenutku prilazi mu drugi muškarac, kojeg očito poznaje, te svojim tijelom blokira poglede ostalih posjetitelja kafića. Lopov tada poseže za novčanikom, sprema ga i napušta kafić.

Snimku možete pogledati ovdje.

Pročitajte više