Najavljena treća iSite konferencija s najjačim predavačima do sada

NAJAVLJENA je treća konferencija korisnika iSitea, proizvoda Perpetuum Mobilea za upravljanje sadržajem web portala, koja će se održati od 12. do 14. ožujka, a okupit će najjaču predavačku ekipu do sada s Julie Meyer na čelu, jednom od vodećih poslovnih žena u Europi.

Perpetuum iSite okupit će na ovogodišnjem skupu brojne korisnike iz tvrtki i organizacija različitog profila. Pored novosti o samom proizvodu, sudionici će imati prilike čuti savjete o integraciji s Web 2.0 servisima i odgovore na brojna tehnološka i poslovna pitanja vezana uz iSite i Web portale općenito.

Gostujući predavači bit će Vuk Ćosić koji će govoriti o uspješno vođenoj predizbornoj kampanji za predsjednika Slovenije, Danila Tuerka. Julie Meyer, izvršna direktorica tvrtke Ariadne Capital iz Londona, predstavit će dio svog iskustva sakupljenog kroz suradnju s nekim od najuspješnijih europskih tehnoloških poduzetnika, uključujući osnivače Hotmaila, tvrtke Lastminute.com, Worlplaya i drugih.

Ariadne Capital bio je savjetnik Skypea, a Meyer je bila uvrštena među 30 najmoćnijih žena u Europi. Također, predavat će poznati bloger Marko Rakar te Krešimir Drvar, autor prvog Hrvatskog priručnika o optimizaciji web stranica.

Tvrtka Perpetuum Mobile osnovana je 1989. godine te je jedna od vodećih hrvatskih IT tvrtki za rješenja u području internetskih portala, kolaboracijskih sustava, informatičke infrastrukture te poslovnih rješenja, a iSite je njen originalni brand za dinamičko upravljanje internetskim sadržajima.

V.M.

Pročitajte više