Naoružani razbojnici u Zagrebu pokušali opljačkati poštanski kombi

U UTORAK oko 17:30 su u novozagrebačkom naselju Dugave, u ulici Vijenac Frane Gotovca ispred pošte, dvojica naoružanih razbojnika pokušali opljačkati dostavno kombi vozilo. No, budući da nisu uspjeli otključati kasu koja se nalazila u vozilu, razbojnici su se udaljili s mjesta događaja praznih ruku, doznajemo od zagrebačke policije.

U navedeno su vrijeme ispred poštanske poslovnice pri preuzimanju poštanskih vreća dvojica maskiranih razbojnika, uz prijetnju pištoljem, pokušala izvršiti razbojstvo nad 20-godišnjim vozačem dostavnog kombi vozila marke VW LT zagrebačkih registracijskih oznaka i 47-godišnjom zaposlenicom pošte.

U trenutku dok se vozač nalazio u tovarnom prostoru, a zaposlenica koja je namjeravala preuzeti vreće ispred vrata vozila, jedan od njih im je zaprijetio pištoljem i naredio da otvore kasu koja se u nalazila u vozilu.

Zaposlenica je pobjegla u ured, a vozač im je predao svoj ključ. Nakon bezuspješnog pokušaja otključavanja kase, obojica nepoznatih počinitelja su se udaljila s mjesta događaja ništa ne otuđivši.

Pročitajte više