Nova banka darivala novorođenčad

ŽELEĆI  simbolično ukazati na važnost razvijanja zdravih navika štednje od najranijih dana, Nova banka je obilježila Svjetski dan štednje posjećujući rodilišta u 11 gradova diljem Hrvatske i darivajući novorođenčad. 33 djece rođene na Svjetski dan štednje dobilo je prigodnu "Diplomu bebi štediši" i polog od 100 eura na račun Nove banke.

"Darivanje beba štediša na Svjetski dan štednje je tradicija po kojoj je Nova banka već postala prepoznatljiva. Izuzetno mi je drago što je ove godine čak 33 novorođenčadi krenulo u život s pologom od 100 eura na svojim računima. Nadam se da će roditelji prihvatiti našu poruku o važnosti štednje i na vrijeme početi ulagati u sigurnu budućnost svoje djece", izjavio ovom je prilikom Slaven Celić, direktor Sektora maloprodaje u Novoj banci.

Nova banka je također darovala gradske knjižnice i čitaonice u svim svojim regionalnim uporištima – Zadru, Puli, Sisku i Dubrovniku s namjerom da obogaćivanjem fonda knjiga doprinese širenju čitalačke publike i ukaže na važnost razvijanja zdravih navika čitanja.

Pročitajte više