Odlazi iz politike: Luka Bebić poput pravog velmože imenovao svoje nasljednike

"NEKA se nitko ne veseli da ćemo se mi u HDZ-u svađati oko bitnih stvari za ovu državu", ključna je rečenica predsjednika Sabora Luke Bebića u pločanskom Domu kulture na svečanoj sjednici HDZ-a Ploče na kojoj je najavio svoj konačni odlazak iz politike.

Kao pravi neokrunjeni kralj svog kraja, kako je i red, imenovao je i svoje potencijalne nasljednike i to trenutnu dožupanicu Dubrovačko-neretvanske županije Mariju Vučković, predsjednicu HDZ-a Metković Žana Marević te pločanskog gradonačelnika Krešimira Vejića.

"Uzaludan je posao svakom onom koji svaku malu pukotinu pretvaraju u veliku rupu, odnosno nikakvi osobni razlozi te ničiji ego ne može biti iznad temeljnih nacionalnih interesa", rekao je ponosno Bebić naglašavajući kako se posljednjih mjeseci borio protiv oporbe koja je uporno izmišljala afere oko Vlade Jadranke Kosor samo kako bi neutralizirali njihove velike uspjehe. Štoviše, Bebić je uvjeren kako je trenutno na djelu nezapamćena hajka s elementima histerije, ali to ne može dugo trajati. Uglavnom, Bebić se umorio.

Pročitajte više