Održana Web::Strategija o SEO marketingu

U ZAGREBU je 6. 11. 2008. održana regionalna konferencija o optimizaciji web stranica za tražilice i o marketingu tražilica općenito pod nazivom "Web::Strategija III – SEO je oko nas". 

 S obzirom na tematiku internetskog oglašavanja i optimizacije web stranica za tražilice (SEO, eng. Search Engine Optimization), prijavio se prvobitno neočekivano veliki broj sudionika (preko 200 prijava) što je stvorilo dodatne gužve na samoj konferenciji. Dobrim dijelom su razlog i stručni domaći SEO predavači koji su predstavili SEO iz svoga iskustva - Hrvoje Komljenović, Siniša Gavrilović, Aleksandar Horvat, Marko Žabčić, Krešimir Drvar, Dario Šuveljak, Dina Vasić, Marek Vidovič i drugi. Za vrijeme druženja sa predavačima, cijelo vrijeme su bile osigurane kave i sokovi, ukusan ručak, te besplatna desetominutna masaža! U nagradnoj igri znanja, troje sudionika je ponijelo sa konferencije i vrijedne pokrovitelja nagrade.

Svi prijavljeni sudionici dobiti će na e-mail pristupnu lozinku za preuzimanje prezentacija  održanih na trećoj Web::Strategiji, dok su fotografije iz foto-galerije već sada svima dostupne. Također, pročitajte komentare iz šaljive anonimne ankete sudionika.

Treća Web::Strategija se održala pod pokroviteljstvom dva glavna pokrovitelja – tvrtke za razvoj web aplikacija Internet Softvera i web oglasnika Njuškalo.hr, te drugih pokrovitelja – ETARGET, Crozilla.com, Microsoft Hrvatska, te Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM), a uz mnogobrojne medijske pokrovitelje.

Web::Strategija ne bi bila održana na ovoj razini bez organizacijskih pokrovitelja: grafičkog studija Impressio, fotografa sa web portala Fot-o-grafiti, hosting tvrtke ShopCentar, Instituta za elektroničko poslovanje, masažera iz tvrtke Stimulans, web studija Stedas, te studija Volim. Na kraju, ali nikako kao manje važne, potrebno je spomenuti regionalne medijske pokrovitelje iz Srbije te Bosne i Hercegovine: Posao.ba, Vesti.rs, PersonalMagazin, ETARGET iz Srbije, WebGazda, e-Novine i Mondo.

Ovom prilikom organizator najavljuje i četvrtu Web::Strategiju o kontekstualnom internetskom marketingu sa novim popratnim događanjima koji još nisu viđeni na ovim prostorima!

Sponzorirani članak

Pročitajte više