Pet Osječana prijavljeno zbog posjedovanja ili prodaje droge

OSJEČKA je policija osumnjičila je pet Osječana u dobi od 19 do 31 godine zbog posjedovanja droge ili namjere za njenu preprodaju.

Par, 30-godišnjaka i 19-godišnjakinju, uhvatio je osječki krimpolicajac 28. ožujka oko 18 sati u Pejačevićevoj ulici. "Kod njega je pronađen pizz heroina težak 0,1 gram", priopćava PU osječko-baranjska. Za njega je utvrđena osnovana sumnja na posjedovanje, namjeru preprodaje, i davanje na konzumaciju opojne droge, a nju sumnjiče samo za davanje heroina drugim ljudima na konzumiranje.

Sat vremena kasnije policija kod 31-godišnjaka od ranije im poznatog, pronalazi sedam tableta heptanona. Izdan je sudski nalog za pretres njegovog doma gdje je pronađeno i oduzeto devet grama heroina i 0,9 grama praškaste materije. Policija ga je prijavila kao dilera.

Dan kasnije, pretresom stana i drugih prostorija 25-godišnjakinje pronađena je plastična vrećica sa 2,3 grama heroina, 11 inzulinskih šprica te žlice s tragovima heroina. Ona je isto prijavljena kao preprodavačica droge.

Tog dana su policajci iz Odsjeka kriminaliteta droga na Trgu Lava Mirskog zatekli i 41-godišnjaka iz Osijeka, kod kojega je pronađeno 7,8 grama heroina raspodijeljena u dva paketića. Njemu je pak napisana prijava zbog posjedovanja.

C.D.
Foto: worldofstock.com

Pročitajte više