Petorica zaposlenika talijanskog hotela grupno silovali 50-godišnju Britanku

Foto: Google Maps

U TALIJANSKOM ljetovalištu Meta di Sorrento petorica zaposlenika hotela Alimuri, u dobi od 18 do 21 godine, su uhićeni i optuženi za brutalno grupno silovanje 50-godišnje britanske turistkinje koje se dogodilo u listopadu 2016.godine, prenosi Daily Mail.

50-godišnjakinja i njezina 26-godišnja kćer otputovale su u Italiju nakon nedavne smrti njezina muža. 

26-godišnjakinja, koja se ne može imenovati iz pravnih razloga, na sudu je ispričala kako se dogodio taj zločin. U suzama je ispričala kako vjeruje da je i u njezino piće podmetnuta droga.

"Popila sam piće i odmah osjetila mučninu"

"Te noći večerale smo u hotelskom restoranu i podijelile bocu vina. Osoblje restorana bilo je pristojno. Jedan od konobara ponudio je majci i meni piće u nekim čašama. Sjećam se da sam popila piće i odmah osjetila mučninu", rekla je.

Navodi kako je nakon toga otišla povratiti na WC, gdje se zadržala neko vrijeme. Kad se vratila, njezine majke nije bilo.

Tužitelji kažu da je žrtva odvedena u sobu u blizini bazena gdje je nekoliko puta silovana.

Optuženi: Bilo je sporazumno

Optuženi Antonino Miniero, Gennaro Davide Gargiulo, Raffaele Regio, Francesco Ciro D'Antonio i Fabio De Virgilio poriču silovanje, tvrdeći da je seks bio sporazuman. 

Žrtva je bila u šoku te je policiji ispričala što se dogodilo tek kada se vratila kući u Kent. Uzorci DNA i testovi na droge poslani su talijanskim istražiteljima.

Otkrili su visoku razinu sedativnog benzodiazepina, ali odvjetnici petorice optuženika tvrde da je žrtva bila na sredstvima za smirenje nakon smrti njezina supruga.

Policajce su žrtva i majka do osumnjičenika dovele fotografijom konobara s tetovažom krune na njegovom vratu, prenosi Daily Mail. U njihovom on-line chatu pod nazivom "Loše navike" pronađeni su bolesni videozapisi koje su međusobno dijelili.

Suđenje se nastavlja.


 

Pročitajte više