Pijan pucao u novozagrebačkom kafiću

Pijani 37godišnjak ispucao je nekoliko metaka iz pištolja "beretta" u strop novozagrebačkog kafića "Big mama" u Horvatovoj ulici jutros oko 4 sata dok je u kafiću bilo još nekoliko osoba, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Uspio ga je savladati 33-godišnji zaposlenik kafića lakše ga ozlijedivši, što je bilo vidljivo po modricama na licu i tijelu pa je vozilom Hitne pomoći prevezen u Kliniku za traumatologiju. Zaposlenik kafića, koji je po tijelu također imao vidljive ozljede, odbio je liječničku pomoć. Očevid je u tijeku.

U obiteljskoj kući na Trešnjevci, u Širokobriškoj ulici, u subotu navečer posvađali su se pijani supružnici, a nakon verbalnog sukoba 48-godišnja supruga drvenom je palicom zatukla svog 46-godišnjeg supruga više ga puta udarivši po glavi i prsnom košu, po rukama i nogama. Zadobio je teške ozljede opasne po život pa je prevezen u KB "Sestara milosrdnica", dok je supruga prošla s lakšim ozljedama, rasjekotinom usne i hematomima. U bolnici je zadržana zbog pijanstva.

Nakon što je bijelim "golfom" bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka u Ulici II Čulinec u subotu ujutro naletio na 47-godišnju pješakinju koja je pala na kolnik i ozlijedila se, nepoznati je vozač napustio mjesto nesreće ne zaustavljajući se. Pješakinji je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, a policija moli očevice da se jave s korisnim informacijama policiji na 92.

Dvoje francuskih državljana (1953. i 1950.) opljačkani su u subotu na području Ivanić Grada, na zaustavnom traku autoceste Zagreba-Brodski Stupnik. Dok su se vozili autocestom približio im se vozač u automobilu crvene boje, nepoznate marke i registracijskih oznaka, i rukom im pokazivao prema stražnjem kotaču njihova "renaulta" ukazujući na kvar. Kada su se zaustavili na zaustavnom traku, lopov je iskoristio njihovu nepažnju i iz automobila ukrao žensku torbicu s novcem i osobnim dokumentima ostavivši tako dvoje Francuza bez nekoliko desetaka tisuća kuna.

(Hina) xbdj ymć

Pročitajte više