Policija konačno došla do Dedija, uhvatili ga u zgradi suda

POLICIJA je konačno uhvatila Marija Vukašinovića Dedija, kojeg su nešto više od dva mjeseca tražili zbog napada na dozapovjednika Specijalne policije Gorana Boćine u teretani Guliver. Dedija su ščepali u zgradi Općinskog suda na Dračevcu i odveli u pritvor. 

Već bio na sudu pa odšetao

Policija je ovog puta imala sreće, jer Dedi se već šetao sudom neposredno nakon napada na Boćinu. S Erikom Kojundžićem, također sudionikom incidenta, javio se sucu Nevenu Cambiju, vidjevši da je on potpisao nalog za pretragu stanova. Sud u tom trenutku još uvijek nije vodio nikakav postupak zbog napada u Guliveru pa ih je Cambi uputio da se jave policiji. 

Policiji se, međutim, javio samo Kojundžić, dok je Dedi odlučio da za tim nema potrebe.

Dedi je konačno dolijao nakon što se pojavio na suđenju za napad na Boćinu. Sutkinja Marisa Matić jučer je održala raspravu, a kako je za Dedijem na snazi bila tjeralica i pritvor, po završetku suđenja otpravljen je na Bilice.

Inače se radi o starom poznaniku i suda i policije. Svojedobno je uhvaćen sa 50 grama heroina za što je u konačnici osuđen na godinu i pol zatvora. Prije četiri i pol godine ranjen je u nogu tijekom pucnjave u Kaštelima.

Pročitajte više