POSLJEDNJA PRILIKA Prijavi se i osvoji stipendiju u vodećoj poslovnoj školi u regiji!

Foto: Press

AMBICIOZNI ste, talentirani, imate završen fakultet i želite napredovati u svijetu biznisa? Ako je odgovor «DA», COTRUGLI Business School ima rješenje za vas:  MBA i Executive MBA program u vodećoj poslovnoj školi u Jugoistočnoj Europi.

Kako bismo iznimnim pojedincima olakšali put do napretka u karijeri te ostvarenja profesionalnih ciljeva, i ove godine dodjeljujemo stipendije za MBA i EMBA programe. Vremena za prijavu još je malo, stoga požurite na našu internetsku stranicu scholarships.cotrugli.org i prijavite se do 20. ožujka 2017. Vrijednost EMBA programa iznosi 18.000 EUR + PDV, dok je MBA školarina 10.000 EUR + PDV.

Zašto MBA?


MBA program (Master of Business Administration) vodeći je standard poslovne edukacije u svijetu. Budući da povezuje praksu i teoriju, program je od iznimne važnosti za svakoga tko shvaća vrijednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i osobni razvoj. Ono što mnogi ističu kao prednost MBA programa su promjena u načinu razmišljanja i razvoj samosvijesti koji je ključan u boljem donošenju odluka i napretku u karijeri.

Zašto COTRUGLI?

COTRUGLI Business School jedina je međunarodna poslovna škola u Hrvatskoj s AMBA (Association of MBA's) akreditacijom. Ovu akreditaciju posjeduje tek 2% poslovnih škola u cijelom svijetu, a jamči kvalitetu i izvrsnost predavača, polaznika te programa škole.

Program zahtijeva minimalnu odsutnost s radnog mjesta, a maksimalan povrat investicije kroz rad na vlastitim poslovnim slučajevima.

Snažna alumni zajednica

COTRUGLI trenutno broji više od 1800 sadašnjih i bivših polaznika, što našu alumni mrežu čini najvećom u Jugoistočnoj Europi. Uspješna i perspektivna alumni zajednica idealno je mjesto za uspostavu vrijednih poslovnih kontakata:

Vrhunski predavači i stjecanje praktičnog znanja

COTRUGLI Business School okuplja priznate međunarodne stručnjake i vrhunske konzultante iz cijelog svijeta, a prosječna ocjena koju studenti daju predavačima na ljestvici od 1 do 10 iznosi visokih 9,15.

Polaznici kroz program stječu znanje izravno primjenjivo u praski, a naučene vještine i alate mogu primjenjivati u poslovanju odmah po povratku na svoje radno mjesto.

Profil polaznika

Naši polaznici imaju prosječno 5 godina (MBA) i 12 godina (EMBA) radnog iskustva. Više od 70% studenata nalazi se na rukovodećim mjestima u većim ili manjim organizacijama u regiji. Zanimljivo je kako COTRUGLI ima polaznike 15 nacionalnosti, a 39% polaznika su žene. Prosječna starost EMBA polaznika je 35 godina, dok je prosječna starost MBA polaznika 30 godina.

Iskoristite priliku i postanite ponosan član velike COTRUGLI obitelji!

Pročitajte više