Predsjednik Mesić i premijer Sanader čestitali Duji Draganji

PREDSJEDNIK Republike Hrvatske Stipe Mesić uputio je osvajaču srebrnog odličja na Olimpijskim igrama u disciplini 50 metara slobodno Duji Draganji čestitku povodom tog velikog uspjeha.

"Iskrene čestitke na osvojenoj medalji koja je kruna tvojih odličnih rezultata i velikog truda i zalaganja. Ovo srebro i još dva finala su veliki tvoj, ali i uspjeh hrvatskog plivanja. Veselim se tvom uspjehu i želim ti još puno slavljeničkih trenutaka u sportu i životu", stoji u brzojavu predsjednika Mesića.

Ivo Sanader također uputio čestitku

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske dr. Ivo Sanader uputio je večeras čestitku Duji Draganji u povodu osvajanja srebrene medalje u disciplini 50 metara slobodno na Olimpijskim igrama u Ateni.

"Dragi Duje,

Iskreno se veselim i čestitam Vam na ovom velikom Vašem uspjehu, ali i uspjehu hrvatskog plivanja. Ovim uspjehom pokazali ste da se naporni rad i ljubav prema sportu uvijek nagrađuju vrhunskim rezultatima.

Još jednom se dokazala snaga hrvatskog sporta, te upornost, odricanje i kvaliteta hrvatskih sportaša. Želim Vam još puno uspjeha u sportu.

U ime Vlade Republike Hrvatske i u svoje osobno ime čestitam Vam na osvojenoj srebrenoj medalji", stoji u čestici Ive Sanadera.

Pročitajte više