Školarci Kosor i Jakovčić uče o obiteljskom stablu: "Mi imamo barba Luku koji se dobro grana"

BLOGER Sandro na svom je blogu, putem kojeg prati najviše politiku u Istri, postavio šaljivi crtić u kojem školarci Jadranka Kosor, Vladimir Šišljagić i Ivan Jakovčić uče o obiteljskom stablu i "kako se ono grana".

Na učiteljevo pitanje o grananju obiteljskog stabla, prva se javila Jadranka Kosor: "Mi imamo barba Luku, koji je svima barba i dobro se grana".

Šišljagić kaže kako je njima "tata" morao u Bosnu, "ali su grane ostale i lijepo se granaju".

Posljednji dolazi na red istarski župan Ivan Jakovčić: "Moje omiljeno stablo raste uz more. Moj predsjednik Upravnog vijeća bolnice, načelnik Uprave i koječega drugoga ima ženu na grani u gradskom poduzeću. Predsjednik vijeća je na primjer ženu postavio u gradske vrtiće, a njegova vam je sestra žena od pročelnika i svila je gnijezdo u komunalnom servisu. A kod pročelnika svi vole provesti vikend bar jednom godišnje. Tu je i pročelnica ureda Gradskog vijeća i gradonačelnika, a sina je parkirala na parkingu", odgovorio je školarac Nino.

"A dobro, Nino, gdje ti raste to stablo", pita ga učitelj.

"U Rovinju, a jedno sam posadio...", krenuo je nabrajati Nino, na što ga je učitelj prekinuo jer je zvono označilo kraj sata.

Pročitajte više