Splitskom vijećniku se javio čovjek: Kaže da nije uhljebljen i želi jumbo pizzu

Foto: Hina, Screenshot: Facebook

SPLITSKI gradski vijećnik Jakov Prkić jučer je putem Fejsa ponudio večeru svakom zaposleniku Županije koji do posla nije došao preko veze. Jedini uvjet je bio da se ta osoba javno predstavi imenom i prezimenom.

O tome su jučer pisali mediji, a ljudi su se šalili kako neće puno novca potrošiti s obzirom na to da je poznato da je Županija, u ovom slučaju Splitsko-dalmatinska, leglo uhljeba koji dolaze mahom po političkoj liniji.

No, Prkiću se jutros javio jedan muškarac. Zoran Botić tvrdi da u Županiju nije došao preko veze, a od Prkića želi jumbo pizzu na kućnu adresu.

"Jakove ja radim u županiji (Javna ustanova zavod za prostorno uređenje) i nisam došao preko veze. Možda je to neobično, ali je istinito. Na večeru ne moramo ići, ali bi te lijepo molio da mi na kućnu adresu pošalješ jednu jumbo pizzu. Ja tebi mogu poslati životopis pa ti vidi bili me zaposlio :) I nemoj sada biti pizda pa se izvlačiti na onu "nisam tako mislio i slično". A vidim i da imamo zajedničkih FB prijatelja kod kojih se možeš raspitati", napisao je Botić.

Prkić će mu poslati pizzu.

"Mislio sam sve što sam rekao. Također znam da ima osoba koje se zaposlene bez pomoći. Najčešće su u pitanju deficitarne struke poput Vaše ili poput IT-a. I osobno znam jednog informatičara koji je zaposlen bez utjecaja stranke ili rodbine. Ali koliko vas je takvih? Ne više od 7-8%. Poziv na večeru stoji, a za jumbo Vas molim da ostavite adresu u inbox i kažete termin dostave", odgovorio mu je Prkić.

Pročitajte više