Stjepan Vujanić-Jamnički predstavio izborni program HGSS-a na HTV-u

Stjepan VujanićJamnički večeras je na HTVu predstavio izborni program Hrvatske građansko seljačke stranke (HGSS), koja, kako je rekao, građanima nudi novu političku snagu koja će, uđe li u Sabor, tolerancijom i slogom pokušati u Hrvatskoj stvoriti pozitivno ozračje.

"Nismo ni lijevo ni desno nego za europsku Hrvatsku i očuvanje našeg identiteta. To je jedini put prema punoj zaposlenosti, gospodarskom razvoju i blagostanju", poručio je Jamnički biračima.

Protivi se, kaže, manipulacijama stvarnim društvenim, političkim i socijalnim problemima hrvatskog čovjeka te diskriminaciji izvanparlamentarnih stranaka "od stranaka koje žele očuvati vlast i partijsku državu.

"Mi smo za ukidanje partijske i uvođenje pravne države", rekao je Jamnički, ističući kako će se boriti protiv privilegija, za ukidanje vojnog roka, te povratak imovine i oduzetih mirovina.

Također, najavio je i puno zalaganje za demokratski dijalog, slobodu mišljenja i govora, slobodu medija te sudjelovanje radnika u upravljanju trgovačkim društvima.

(Hina) tr/ibob ln

Pročitajte više