Stopama Jadranke Kosor: Boris Tadić objavio rat kriminalu u Srbiji

PREDSJEDNIK Srbije Boris Tadić večeras je javno obznanio kako njegova zemlja kreće u bespoštedni rat protiv kriminalaca i organiziranog kriminala, a taj rat, rekao je, neće biti završen sve dok se "i posljednji kriminalac ne počisti iz Srbije".

Tadić je, govoreći na skupu organiziranom povodom 20. obljetnice Demokratske stranke, na čijem je čelu, rekao kako sličan rat protiv kriminalaca još nikada do sada nije bio pokrenut, prenosi beogradski Blic.

"Nikada u povijesti Srbije nismo imali ovakvu borbu protiv organiziranog kriminala, njima objavljujemo rat, rat koji nećemo završiti ... Svima ostalima objavljujemo mir, a kriminalcima objavljujemo rat koji nećemo završiti sve dok ih ne počistimo iz Srbije kako bi građanima osigurali bolju budućnost", rekao je Tadić.

On je konstatirao i kako demokracija u Srbiji nikada nije bila na višem nivou razvoja, iako, priznao je, "demokracije i slobode nikada nije dovoljno".

"Moramo više i bolje u ostvarivanju tih osnovnih vrijednosti" odlučno je naglasio Tadić govoreći na skupu koji je održan pod simboličnim sloganom "Srbija na pravom putu".

Pročitajte više