Susjedi nakon uhićenja manijaka iz Zadra koji je silovao kćer: "Odahnuli smo, nitko ga nije volio"

Foto: 123rf

NAKON što je uhićen manijak iz Zadra koji je godinama maltretirao obitelj i silovao vlastitu kćer koja je s njim i zatrudnjela, susjedi kažu da im je laknulo. Podsjetimo, krajem srpnja "zadarski Fritzl", kako su ga mediji prozvali, završio je u pritvoru nakon što ga je policiji konačno prijavila jedna od kćeri.

Djevojka je prvo sve ispričala dečku, koji ju je potaknuo da podnese kaznenu prijavu i tako otkrije strašnu tajnu koju je cijela njezina obitelj godinama čuvala.

Susjedi, koji su godinama sumnjičavo gledali na monstruma, priznaju da im je napokon laknulo. Štoviše, nije bila rijetkost da su susjedi anonimnog manijaka prijavljivali zbog nasilja u obitelji, a i sami su znali imati problema s njim.

"Odahnuli smo otkako ga ne viđamo. Uvijek je bio namrgođen i agresivan. Nitko ga nije simpatizirao. Bilo nam je žao njegove obitelji, ali nikad se nisu žalili. Svoje probleme držali su za sebe”, kazala je jedna susjeda, prenosi portal Kalelarga.info.

Susjedi kažu da su ga se bojali jer je imao nasilnu narav, a iz kuće u kojoj je monstrum s obitelji živio često se čula buka i galama. Reagirala je i socijalna službe te policija, no nitko do prošlog mjeseca nije znao kakve se monstruozne stvari događaju.
 

Pročitajte više