Teška nesreća troje mladih u Kninu: 28-godišnjak ispao iz auta, bori se za život

U KNINU se noćas oko 1:25 dogodila teška prometna nesreća u kojoj je nastradalo troje mladih, od kojih je jedan u teškom stanju i bori se život.

U ulici 4. gardijske brigade 24-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom pod utjecajem alkohola te je izgubila nadzor nad vozilom i izletjela s ceste te udarila u stablo. Vozačica i suvozač su izvan životne opasnosti dok je putnik dovezen u bolnicu bez znakova života, ali je uspješno reanimiran, no u vrlo je teškom stanju i bori se za život. 

Kako je Feral news doznao od ravnateljice kninske bolnice dr. Bitunjac, mladić je dovezen bez znakova života, ali je uspješno reanimiran. Dežurni anesteziolog dr. Smoje zaprimio je unesrećenog te ga je uspješno reanimirao i donekle stabilizirao. Oko 13 sati je prebačen u KBC Split. Pretrpio je teške tjelesne ozljede opasne po život, među kojima su najopasnije ozljede glave.

Kako neslužbeno doznaje Feral news, 28-godišnjak nije bio vezan te je od siline udarca ispao iz vozila.

Glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor rekla je da je osobni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka jutros oko 1:25 zbog neprilagođene brzine izletio s ceste i udario u stablo. Vozilom je upravljala 24-godišnjakinja koja je bila pod utjecajem alkohola te će protiv nje biti podnijeta kaznena prijava, poručila je Kosor. 

Pročitajte više