Tinejdžer ukrao Renault Clio, izazvao nekoliko sudara pa sletio u kanal kod Koprivnice

ŠTIĆENIK Doma za odgoj djece i maloljetnika u Krapinsko-zagorskoj županiji u nedjelju je ukrao Renault Clio te institucije te s njim izazvao nekoliko sudara, a policija ga je uhvatila tek kada je sletio u kanal blizu Koprivnice.

Policajci su tijekom divljanja 14-godišnjaka primijetili Clio te su krenuli za njim i uz "rotirku" ga pokušali zaustaviti, no vozač nije reagirao te se je udaljavao Križevačkom cestom, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka. 

Sletio u odvodni kanal

Na jednom od raskrižja nije držao razmak između vozila te je udario u Renault Clio sa križevačkim registracijama kojim je upravljao 25-godišnji M.M. Tinejdžer je zaobišao Clia uz to da je sa svojim desnim retrovizorom udario u lijevi retrovizor drugog vozila te je nastavio svoje putovanje.


U Glogovcu je neoprezno pretekao policijski automobil te se zbog toga sudario sa Toyotom Yaris slovenskih registracija, kojom je upravljala 59-godišnja Nj.D.. Nakon toga je udario u službeni automobil te sletio van ceste u odvodni kanal, pokupio prometni znak i okrenuo Clia na bok.

Na svu sreću, nitko od sudionika nesreća nije ozlijeđen. Protiv tinejdžera je podnesen optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Koprivnici te nadležnom Centru za socijalnu skrb Koprivničko-križevačke županije.

Pročitajte više