U dva sata izbila dva požara u Zagrebu, ima i ozlijeđenih

Foto: FaH

DANAS su u roku od dva sata u Zagrebu izbila dva požara, javio je Ured za upravljanje hitnim situacijama.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama danas je zaprimio obavijest od Operativnog komunikacijskog centra Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba o dva požara. Dojava o prvom požaru zaprimljena je u 11:10 sati, a radilo se o  požaru obiteljske kuće na adresi Vranovina II, Odvojak 2, Kruge.

Jedna osoba je ozlijeđena zbog udisanja dima, te je zatražila liječničku pomoć. U intervenciji je sudjelovalo 16 vatrogasaca iz Vatrogasne postaje Centar sa četiri vozila. Intervencija gašenja završila je u 11:25 sati, a uzrok požara znat će se nakon što policija obavi očevid.

Drugi požar u Adamovcu

 
Dojava o drugom požaru zaprimljena je u 12:58 sati, a radilo se o požaru garaže na adresi Barberići 4, Adamovec. Jedna osoba je ozlijeđena zbog udisanja dima, te je zatražila liječničku pomoć. U intervenciji je sudjelovalo 11 vatrogasaca iz Vatrogasne postaje Dubrava sa tri vatrogasna vozila. Intervencija je završila u 14 sati, a uzrok požara znat će se nakon policijskog očevida, javili su iz Ureda za upravljanje hitnim situacijama.
 

Pročitajte više